Gratis Advocaat Hoofddorp Pro deo

Iedereen heeft recht op juridische bijstand van een advocaat ongeacht je inkomen.
Het is een grondrecht voor iedere burger in Nederland, artikel 18 Grondwet.

CJIB Boete?

Wordt u gegijzeld vanwege een openstaande boete? Of is er sprake van dreigende gijzeling? Neem dan meteen contact op met GratisAdvocaat.nl. Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat u niet in de gevangenis komt, of dat u zo snel mogelijk weer uit de gevangenis komt. Wij hebben al honderden gedupeerden vrij gekregen!

Waarom wordt u door de overheid gegijzeld? Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) gebruikt gijzeling als dwangmiddel om mensen hun boetes te laten betalen. Maar dit dwangmiddel heeft niet altijd zin. Bijvoorbeeld: iemand wil wel betalen, maar kan niet betalen. Dan is sprake van betalingsonmacht, geen betalingsonwil. Bij betalingsonmacht heeft gijzeling geen enkel effect: als u geen geld heeft om te betalen, verandert daar niets aan als u de gevangenis in moet. Dit kwalificeren wij als onrechtmatig overheidshandelen.

Raadpleeg GratisAdvocaat.nl

Neem meteen contact op via het >>contactformulier, bel 088-633 66 66 of stuur een WhatsApp bericht. In dit soort zaken komt u als rechtzoekende in aanmerking voor een toevoeging. Dit betekent dat de advocaat een aanvraag doet bij de overheid (Raad voor Rechtsbijstand). De eigen bijdrage wordt vergoed door Bijzondere Bijstand of wordt u kwijtgescholden. U betaalt dus niets.

Voor vragen kunt u terecht op onderstaande gegevens:
088-633 66 66 (lokaal tarief)
WhatsApp: 06-36 15 26 77
Of via het Contactformulier

GratisAdvocaat.nl wordt gesponsord door Singh Raaijmakers Advocaten

Dit delen: