Gratis Advocaat Hoofddorp Pro deo

Iedereen heeft recht op juridische bijstand van een advocaat ongeacht je inkomen.
Het is een grondrecht voor iedere burger in Nederland, artikel 18 Grondwet.

Schuldsanering (WSNP)

  • Aanvraag WSNP afgewezen of gestopt?
  • Geen schone lei?
  • Verzoek tussentijdse beëindiging door bewindvoerder?
  • Minnelijke schuldhulpverlening beëindigd?
  • Geschil met bewindvoerder?
  • Huisuitzetting / Ontruiming woning door verhuurder / deurwaarder?

Raadpleeg GratisAdvocaat.nl

Als u onder bewind bent gesteld en gebruik maakt van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) dan kunt u na verloop van meestal 3 jaar schuldenvrij zijn. Aan u wordt dan door de rechtbank een zogenaamde schone lei verklaring verleend, waardoor u schuldenvrij bent (met enkele uitzonderingen).

Niet in alle gevallen verloopt de schuldsanering vlekkeloos. Als uw bewindvoerder vindt dat u niet aan alle verplichtingen voldoet, dan kan de bewindvoerder de rechtbank verzoeken de schuldsanering tussentijds te beëindigen. Dat kan als hij bijvoorbeeld vindt dat u onvoldoende informatie heeft gegeven, u onvoldoende heeft meegewerkt of dat er te weinig is gedaan om werk te vinden.

Een tussentijdse beëindiging heeft zeer grote financiële gevolgen. U kunt bij beëindiging gedurende 10 jaar worden uitgesloten voor de WSNP. Dat betekent dat u bij grote schulden niet verder komt en daar voor lange tijd aan vast zit.

U moet dus altijd in verweer komen als de rechtbank aangeeft dat uw schuldsanering mogelijk wordt beëindigd. GratisAdvocaat.nl staat u bij de beëindigingszitting, maar kan u ook bijstaan als de rechtbank al een uitspraak heeft gedaan. U moet wel zeer snel reageren, de termijn voor het indienen van hoger beroep is slechts 8 dagen. Dat geldt ook voor een afwijzing schuldsanering door de rechtbank. Ook bij andere problemen met de schuldsanering kan GratisAdvocaat.nl u bijstaan. Zit u in de schuldsanering (WSNP) en heeft u problemen met huur, werk, uitkering, justitie etc, dan helpen wij u ook gratis.

Neem meteen contact op via het >>contactformulier, bel met het 088- 63 66 66 of stuur een WhatsApp bericht. In dit soort zaken komt u als rechtzoekende in aanmerking voor een toevoeging. Dit betekent dat de advocaat een aanvraag doet bij de overheid (Raad voor Rechtsbijstand). De eigen bijdrage wordt vergoed door Bijzondere Bijstand of wordt u kwijtgescholden. U betaalt dus niets.

 

Voor vragen kunt u terecht op onderstaande gegevens:
088- 633 66 66 (lokaal tarief)
WhatsApp: 06-36 15 26 77
Of via het Contactformulier

GratisAdvocaat.nl wordt gesponsord door Singh Raaijmakers Advocaten

Dit delen: